Nyitólap

Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása2015. Június 15. 13:41

Megjelent a mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása pályázati felhívás

A Széchenyi 2020 program keretében megjelent a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” pályázati felhívás. A GINOP 1.2.2-15 keretében mikro-, kis- és középvállalkozások pályázhatnak 5-50 millió forint vissza nem térítendő támogatásra kapacitásbővítő beruházások támogatása céljából.
A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg a szabad vállalkozási zónának minősülő településen megvalósuló fejlesztések esetén 10 milliárd forint, a szabad vállalkozási zónán, valamint a Közép-magyarországi régión kívül megvalósuló fejlesztések esetén szintén 10 milliárd forint.

Elolvasom a teljes hírt

Fiatal gazda pályázat 20152015. Április 16. 15:30

Fiatal mezőgazdasági termelők indulásához, 90% -ban előfinanszírozott, szabadon felhasználható 40 000 euró vissza nem térítendő támogatás.

A pályázat célja a fiatal mezőgazdasági termelők gazdaságalapításának, valamint a birtokstruktúra átalakításának előmozdítása, a mezőgazdasági munkaerő korstruktúrájának javítása, a vidék népességmegtartó képességének növelése és a mezőgazdasági tevékenység hosszú távú fenntartása.
A támogatás vissza nem térítendő támogatás, melynek 90%-át a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal előlegként előre kifizeti. A támogatási összeg fennmaradó 10%-ának lehívására külön kifizetési kérelem benyújtását követően-, a jogcímrendeletben meghatározott feltételek teljesítését követően kerülhet sor.

Elolvasom a teljes hírt

Alapszolgáltatások fejlesztésére irányuló pályázat április közepétől!2015. Április 02. 15:03

Tájékoztatjuk, hogy megjelent az Irányító Hatóság 6/2015 számú közleménye a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-ben igénybe vehető támogatások részletes feltételeiről szóló rendelet megjelenéséről.
Várhatóan 2015. április közepétől lehetőség nyílik pályázatok beadására az önkormányzatok, önkormányzati társulások, nemzetiségi önkormányzatok, nonprofit szervezetek (egyesületek, alapítványok, például polgárőr egyesületek) és egyházi jogi személyek részére a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére.

Elolvasom a teljes hírt

2014. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS AZ ÁLLÁSKERESŐK VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁSÁNAK TÁMOGATÁSÁRA2014. Április 23. 17:33

A támogatás célja legalább egy hónapja folyamatosan álláskeresőként nyilvántartott, illetve rehabilitációs járadékban, vagy rehabilitációs ellátásban részesülő személyek vállalkozói készségének, hajlandóságának előmozdítása, saját vállalkozás, illetve vállalkozói tevékenység beindítására való ösztönzése.

Elolvasom a teljes hírt

A KULTURÁLIS TURISZTIKAI FESZTIVÁLOK IDEIGLENES KOLLÉGIUMA NYÍLT PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA2014. Április 23. 17:25

A Nemzeti Kulturális Alap Kulturális Turisztikai Fesztiválok Ideiglenes Kollégiuma a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Nemzetgazdasági Minisztérium és az NKA felett rendelkező miniszter együttműködési megállapodása alapján pályázatot hirdet nemzetközi, országos turisztikai vonzerővel bíró kulturális, gasztronómiai rendezvények (programsorozatok/fesztiválok) támogatására.

Elolvasom a teljes hírt

Megjelent a Fiatal Gazda pályázati felhívás2014. Április 12. 09:23

2014 május 1-től 2014 május 15-ig benyújtható a Fiatal Gazda pályázat.

Elolvasom a teljes hírt

Cím: 6000 Kecskemét, Mezei u. 1/a TT33
Telefon: +36-30-583-7407

© 2024 Eleven Projekt KFT - Minden jog fenntartva.